Op zoek naar een leuke activiteit: Doe mee aan onze fietszomerzoektocht...

 

Het blijft moeilijk in deze tijden. We zien dat de verenigingen mondjesmaat kleine activiteiten organiseren, meestal in open lucht, en in beperkte groep. Ze doen er zeker goed aan om op een voorzichtige en doordachte manier te werk te gaan. Vanuit de Vlaamse Ouderenraad werd dan ook een charter opgemaakt die hen wat handvaten geven voor een veilige opstart. 

 

Als seniorenraad, zaten we ook niet stil. We organiseren een fietszoektocht voor alle Poperingse 60-plussers. Deze wedstrijd loopt tot eind september. Je maakt kans op één van de 3  ...  

restaurantbons ter waarde van 50 EUR. Deze fietszoektocht geeft de deelnemer de mogelijkheid om in kleine groep of als gezin een mooie en leuke activiteit te doen. 

 

Voor diegenen die liever wandelen dan fietsen, zijn we ook bezig met een wandelzoektocht te organiseren. Voor de wandelzoektocht voorzien we gelijkaardige prijzen. Binnenkort volgt meer informatie. De sportievelingen onder jullie kunnen zelfs beide zoektochten doen. 😊

 

Alle informatie vind je in het bestand hieronder.

 

Voor diegenen die de wedstrijdformulieren niet kunnen afdrukken, kunnen deze bekomen tijdens de openingsuren in het Sociaal Huis, Veurnestraat 22.

 

 

Download
Fietszoektocht 2020
2020 Fietszoektocht.pdf
Adobe Acrobat document 595.8 KB