Vaccinatie op volle toeren...

Heel wat 65-plussers ontvingen reeds hun uitnodiging voor hun COVID-19-vaccinatie en krijgen binnenkort of kregen reeds hun eerste vaccinatie toegediend. Voor mensen met vervoersproblemen zoeken we ook steeds  een oplossing.

 

Nestor wordt ingezet voor mensen die echt nood hebben aan vervoer (senioren, minder mobiele inwoners en sociaal kwetsbaren) om hen vlot tot bij het vaccinatiecentrum van Poperinge te brengen. 

Zo wou ook chauffeur Frans een handje toesteken in de strijd tegen corona en zijn steentje bijdragen door minder mobiele mensen heen en weer te voeren naar en van het vaccinatiecentrum in Poperinge. Nicole heeft geen eigen wagen en de vaccinatie-afspraak valt niet te combineren met het openbaar vervoer vanuit Roesbrugge...

 

Bovendien is Nicole minder mobiel. Ze vond niet onmiddellijk een oplossing om in het vaccinatiecentrum te geraken en nam contact op met Nestor op het nummer 057 46 96 02. Er werd vervoer geregeld voor haar via Nestor. Haar eerste vaccinatieprik vond plaats op 2 april om 14.24 uur.

 

Frans haalde Nicole op 2 april thuis op, bracht haar naar het vaccinatiecentrum en begeleidde Nicole langsheen het volledige traject. Het bezoek aan het vaccinatiecentrum heeft in totaal 30 minuutjes geduurd. Ontdek hier stap per stap hoe het er in het vaccinatiecentrum van Poperinge aan toegaat en doorloop de vier stappen van onthaal, registratie, vaccinatie en opvolging.  Het volledige traject kan je volgen  in het filmpje hieronder.