Kom naar de Senior Games en beleef een dag vol plezier en beweging!

Senior Games is een actieve dag voor 55-plussers van Poperinge en omstreken die dit jaar plaatsvindt op donderdag 6 juni. Met een leuk en uitgebreid aanbod, is er voor elk wat wils. De perfecte manier om nieuwe sporten te ontdekken met leeftijdsgenoten!

 

Na een warm welkom met koffie in de bowling, starten we om 10 uur. Kies uit verschillende leuke activiteiten zoals een ontspannende wandeling in de natuur, een interessante stadswandeling, een fietstocht van 25 km of 35 km, gezellige volksspelen of bowlen.

 

‘s Middags zijn er belegde broodjes en soep voorzien.

 

In de namiddag is er opnieuw keuze uit een divers aanbod aan activiteiten: laat de dansvloer trillen tijdens het volksdansen, scherp je geest met een interactief geheugenspel en een partijtje badminton, ervaar het verfrissende gevoel van aquacycling en zwemmen of ga opnieuw voor een ontspannen potje bowling of volksspelen.

 

’s Avonds is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de BBQ.

...

 

 

 

 

Inschrijven kan tot en met 20 mei door contante betaling & afgifte van de inschrijvingsstrook op de flyer bij:

  • Dienst Welzijn in het Sociaal Huis (Alexander Tydtgat)
  • Dienst Sport (Veerle Deruyck)
  • je afdeling/vereniging
  • of door overschrijving op BE69 9730 5562 4278 (seniorenraad) & vermelding van je keuze via welzijn@poperinge.be.

 

 

De flyer met inschrijvingsstrook vind je hieronder.

 

 

Download
Flyer met inschrijvingsstrook SENIORGAMES
flyer 2024 senior games.pdf
Adobe Acrobat document 560.0 KB