Petanquetornooi in de Oude Melkerij

Op maandag 06 mei van 14.00u tot 18.00u organiseert de sportdienst in samenwerking met de Poperingse petanquekoppen ons tiende petanquetoernooi in de oude melkerij te Poperinge. 

 

De verschillende seniorenverenigingen kunnen het in dit toernooi tegen elkaar opnemen. Er wordt telkens gespeeld in teams van twee personen (doublette). Deze activiteit vindt plaats in het kader van seniorensport.

Heeft je vereniging zin om deel te nemen? Schrijf dan vlug in, want de plaatsen zijn beperkt. Per vereniging mogen maximaal drie teams van twee personen deelnemen. Gelieve ook je eigen petanqueset mee te nemen.

 

Hoe inschrijven?  Er zijn twee mogelijkheden:

  • Bezorg onderstaand inschrijvingsstrookje aan de sportdienst.
  • Stuur een e-mailtje naar de sportdienst (sportdienst@poperinge.be) en geef de naam van je vereniging en je verschillende teams door.

De winnaars van dit toernooi mogen nogmaals in actie treden op het petanquetoernooi georganiseerd door het Westhoek Sportoverleg op maandagnamiddag 14 oktober 2024. Hier neemt Poperinge het op tegen de buurgemeenten Veurne, Lo-Reninge, Ieper, Heuvelland, Vleteren, Mesen, Langemark-Poelkapelle, Alveringem en Zonnebeke.