Feest van het paard: Muzieknamiddag met taart.

Op maandag 24 juni vindt “Het jaarlijkse Feest van het Paard” plaats (of de zogenaamde “Paardenkoersen”) in Krombeke. 

Het Dorpspunt in Krombeke en Lokaal Dienstencentrum De BuurtBres slaan de handen in  elkaar met VZW Folkloristische Paardenkoersen en organiseren op maandagnamiddag 24 juni een Feestnamiddag met taart.

 

Dit gaat door van 14u tot 17u op de weide van de paardenkoersen (ter hoogte van Blasiusstraat 14, Krombeke). Tijdens deze feestnamiddag komt Johnny Clarysse. Hij zal er tal van meezingers en  dansbare plaatjes spelen. Naast deze muzikale act is er ook animatie waarbij jong en oud zich kunnen wagen aan een kleurrijk gek kapsel. 

 

De prijs voor deze muzikale namiddag met koffie en taart bedraagt 6 euro (ter plaatse te betalen).

 

Gelieve vooraf in te schrijven via LDC De BuurtBres (057/34.66.25 – debuurtbres@poperinge.be) of via het Dorpspunt/Buurtsalon in Krombeke (dorpspuntinkrombeke@delovie.be of 057/34.67.93 ).  Inschrijven tegen woensdag 21 juni. 

 

We voorzien voor uw vereniging twee gratis toegangskaarten. Deze zijn de dag  zelf beschikbaar aan de ingang.

Parkeren kan langs de Blasiusstraat. Indien u of iemand uit uw vereniging problemen  heeft om er zelfstandig te geraken dan kan u ons contacteren en kijken we samen voor  een oplossing.