Burlesque & variété avond rond intimiteit en seksualiteit

Huize Proventier organiseert op vrijdag 19 april een heuse burlesque en variété avond. Het woonzorgcentrum wil misvattingen over ouder worden doorbreken. 

 

Intimiteit en seksualiteit horen bij het leven, ongeacht je leeftijd. Huize Proventier wil daar voldoende aandacht voor hebben. Seksuele en relationele behoeftes erkennen maakt deel uit van een goede zorg. Daarom werken er nu binnen het woonzorgcentrum twee referentiepersonen relaties, intimiteit en seksualiteit, afgekort RRIS. Bewoners, familie en medewerkers kunnen bij hen terecht met vragen, opmerkingen en suggesties rond intimiteit en seksualiteit. De RRIS willen het thema in alle mogelijke facetten bespreekbaar maken....

 

Bewoners op de planken

In het kader hiervan organiseert Huize Proventier samen met de dienst Cultuur en de Seniorenraad een burlesque show. Kelly en Dolly brengen een fantastische show vol humor en vertier, zonder betutteling. Ook enkele bewoners van het woonzorgcentrum staan op de planken. Ze werken vooraf met Kelly en Dolly aan een individuele act, gebaseerd op hun levensverhaal, mogelijkheden en dromen. De show toont veel invloeden van het oude variététheater, met korte, humoristische en sensuele acts. Kelly en Dolly zijn dapper genoeg om de schijn van de perfecte showgirls te doorbreken met een portie realiteit. Hoe verhouden we ons echt tot ons lichaam? Ze tonen sterktes, maar ook kwetsbaarheid. Onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en voor anderen staat centraal.

 

De Seniorenraad steunt het initiatief in het kader van de campagne 'Oud is Goud'. Het project maakt werk van een positievere beeldvorming van ouderen en ouder worden. 

 

Zin om deze unieke show vol pluimen, glitter en humor bij te wonen? 

op vrijdag 19 april om 19 u.

in de bistro van WZC Huize Proventier

12 euro incl. welkomstdrankje

bestel je tickets via www.poperinge.be/burlesque-proventier 

 

Meer info?

 via ris@huizeproventier.be of 057 34 65 08