CULTUURBUZZ: Red Star Line

De dienst cultuur start samen met de cultuurraad de motor van de Cultuurbuzz weer op. De eerste uitstap gaat richting het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs en de musical Red Star Line.

1923. Miljoenen mensen maken de oversteek van Europa naar de VS. In de zoektocht naar een beter leven. Jan en Marie vormen een gelukkig koppel, maar het boerenleven oogt weinig rooskleurig. Als Jan de kans krijgt om in Amerika als ingenieur aan de slag te gaan, gaat hij op het aanbod in. Marie zal hem later achterna reizen. Als een drama zich in het arbeidersgezin Steyaert voltrekt, beslist vader Steyaert naar Amerika te vluchten. De grote oversteek verloopt echter niet zonder gevaar. Geraken alle gezinsleden veilig op hun eindbestemming?

 

Een ticket voor de Cultuurbuzz richting Puurs kost 80 euro. Voor die prijs geniet je van een gezellige busrit én een grootse musical. De bus vertrekt om 12.30 u. op het Oudstrijdersplein in Poperinge. De voorstelling zelf start om 16 u.

 

De ticketverkoop start op vrijdag 16 februari om 9 u.

Tickets kan je online kopen. Je kan ook contact opnemen met de dienst cultuur op het nummer 057 346 623 of via cultuur@poperinge.be.