Toneelvoorstelling 'Pas de deux'

Wanneer & waar?

Dinsdag 5 maart om 14.00 u in CC Ghybe.

 

Kostprijs

10 EUR in VVK en 12 EUR ADD, inclusief taart & koffie.

 

 

Wat mag je verwachten?

PAS DE DEUX is een bijzonder grappige aandoenlijke voorstelling met twee ras-acteurs die maar liefst elk vier personages voor hun rekening nemen.

Een heerlijke collage die op zoek gaat naar de sterkte en de veerkracht van het menselijke hart.

 

Het stuk is een geestige dissectie van de liefde in al zijn facetten. Zo krijgen we Jonathan en Wendy te zien op een blind date. Ze hopen beide vurig dat cupido deze keer wel raak mag schieten. Het begint alvast niet veelbelovend. We maken ook kennis met Steve en zijn secretaresse Janine. Zij heeft al jaren een boontje voor Steve, maar zijn geaardheid maakt dit onmogelijk.

We zien ook Anita en Bob die hun laatste momenten ‘vieren’ als getrouwd koppel in Spanje. De nodige cocktails moeten dienen als pijnstiller. En ‘last but not least’ leren we Viviane en haar broer Richard kennen. Viviane staat op het punt een derde maal te trouwen en vraagt raad aan haar oudere broer. Daar krijgt ze al snel spijt van!