De Bonanzas zijn in aantocht! Noteer alvast 24 november in je agenda...

 

 

De Bonanzas doen er alles aan om je een eerlijke en oprechte namiddag  vol muzikaal plezier te brengen. Verwacht je aan alle popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze vandaag moeten klinken, soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel. Een weloverwogen selectie van nummers die de hitlijsten van de jaren 60 sierden.

 

5 gedreven muzikanten die met overtuiging alles uit de kan halen om je even alle zorgen te doen vergeten!  De moderne vertaling van een onsterfelijk repertoire staat garant een originele show waarop de ganse namiddag naar hartenlust kan gedanst worden! Stilstaan wordt quasi onmogelijk wanneer De Bonanzas op het podium staan. Rock 'n roll, swings, ballads, … alles passeert de revue...

 

Afspraak op vrijdag 24 november om 14u in de Maeke Blyde!

 

Tickets kosten 10 EUR in voorverkoop en 12 EUR aan de deur en zijn beschikbaar in het Sociaal Huis, LDC De Bres, LDC De BuurtBres en iedere seniorenvereniging.