Word jij tuinvrijwilliger?

Helemaal overtuigd van het belang van biodiverse(re) tuinen?

Voel je het kriebelen om jouw kennis als hobbytuinier te delen met anderen? Ben je gepassioneerd om tuineigenaars in je eigen stad een handje te helpen met dit biodivers verhaal? Dan ben jij de tuinvrijwilliger die we zoeken!

 

Je krijgt een opleiding van experten rond ecologisch tuinieren en tuinaanleg. De vier lessen gaan door op zaterdagvoormiddag in juni en augustus. Je wordt ondergedompeld in de wondere wereld van bloemen, bollen, struiken en natte borders om zo van elk tuinbezoek een succes te maken.

Ook al ben je op vele vlakken al expert, je blijft zeker welkom, want enerzijds is je kennis een meerwaarde tijdens de opleiding en anderzijds komen nog heel wat andere skills aan bod!

 

Nadien begeleid je tuineigenaars uit je stad die hulp inroepen om hun tuin ecologischer te maken. Voor elk bezoek ontvang je een vrijwilligersvergoeding van € 15. Wij zorgen voor een fijne, ontspannen omkadering met de groep vrijwilligers!

 

Interesse? Kom een kijkje nemen op één van deze infomomenten! Kun je niet aansluiten, maar toch gebeten om meer te weten? Twijfel zeker niet om ons te contacteren! 

 

 

Alles op een rijtje:

 

Wat

Infomoment rond tuinvrijwilligers

 

Wanneer

  • donderdag 4 mei om 19.30 uur in Veurne
  • dinsdag 9 mei om 19.30 uur in Poperinge 
  • donderdag 11 mei om 19.30 uur in Diksmuide 

 

Waar

De exacte locatie krijg je via mail door na inschrijving

 

Info

057 23 08 69

 

Inschrijven

Regionaal Landschap Westhoek vzw - Nu Inschrijven (bookfast.me)