15 mei: Petanquetornooi editie 9

Op maandag 15 mei van 14.00u tot 18.00u organiseert de sportdienst in samenwerking met de Poperingse petanquekoppen ons negende petanquetornooi. De verschillende seniorenverenigingen kunnen het in dit tornooi tegen elkaar opnemen.

 

Er wordt telkens gespeeld in teams van twee personen (doublette). Deze activiteit vindt plaats in de oude melkerij te Poperinge in het kader van seniorensport.

 

Heeft je vereniging zin om deel te nemen?

Schrijf dan vlug in, want de plaatsen zijn beperkt. Per vereniging mogen maximaal drie teams van twee personen deelnemen. Gelieve ook je eigen petanqueset mee te nemen.

 

Hoe inschrijven? 

Er zijn drie mogelijkheden:

  • Bezorg  inschrijvingsstrookje aan de sportdienst.
  • Neem via telefoon contact op met de sportdienst (057 34 66 22) en geef de naam van je vereniging en je verschillende teams door.
  • Stuur een e-mailtje naar  sportdienst@poperinge.be en geef de naam van je vereniging en je verschillende teams door.

 

 

 

De winnaars van dit tornooi mogen nogmaals in actie treden op het petanquetornooi georganiseerd door het Westhoek Sportoverleg op maandagnamiddag 16 oktober 2023. Hier neemt Poperinge het op tegen de buurgemeenten Veurne, Lo-Reninge, Ieper, Heuvelland, Vleteren, Mesen, Langemark-Poelkapelle, Alveringem en Zonnebeke.

 

Download
Inschrijvingsformulier
Petanquetornooi 15 mei 2023 (002).pdf
Adobe Acrobat document 134.2 KB