MEI = STAP-MAAND: Doe mee aan de stappenclash EN steun de strijd tegen borstkanker

Stap jij mee de wereld rond?

Samen proberen we de symbolische afstand rond de aarde af te stappen, wat neerkomt op 40 000 km, voor één rondje rond de aarde.

 

Sluit je individueel of als groep aan bij de groep Poperinge op www.10000stappen.be en stap ons mee naar de overwinning! Wist je trouwens dat je ook uw fiets of zwem prestaties kan registeren? 1 minuut sporten telt mee voor 150 stappen!

 

Als extra stimulans lanceren wij een actie waarbij je niet alleen helpt om rond de wereld te stappen, maar waarbij je het ook tegen elkaar als club, vereniging of bedrijf kan opnemen.

Verras ons met de langste of origineelste activiteit, deel het met ‘@sportdienst Poperinge’! Dit kan zomaar even extra promo opleveren voor uw vereniging.

 

Wie is geregistreerd kan gratis op de sportzone een snap wrap armband komen afhalen (zolang de voorraad strekt).

 

Foto uit editie 2019
Foto uit editie 2019

Stuur borstkanker wandelen!

Ga jij mee de uitdaging aan? Motiveer al je vrienden, familie of collega’s en probeer de hele maand mei dagelijks meer te bewegen in de strijd tegen borstkanker. Per 100 km die met de stad wordt gewandeld, doneren we 1 euro aan het goede doel. Zo wandelen de Poperingenaars niet enkel voor eigen welzijn, maar ook voor een goed doel.

 

Vorig jaar lanceerden we een gloednieuwe rolstoeltoegankelijke beweegroute langs de seniorensite: supersimpel én gratis extra stappen op de teller: Beweegroute Zorgsite - Poperinge 

 

Stappentellers kun je verkrijgen in bibliotheek tijdens de openingsuren (mits waarborg van 20 euro).

  

Download
FLYER Beweegroute
2022-12 flyer beweegroute 2022 zonder DM
Adobe Acrobat document 5.4 MB