Hoge energieprijzen: Getuigenissen gezocht!

 

De ongeziene energieprijzen zorgden er de afgelopen maanden voor dat al heel wat mensen moeite hadden om hun energiefacturen te betalen. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen. De dalende temperaturen zorgen er bovendien voor dat bij heel wat mensen de angst voor de winter er goed inzit. 

 

Deel je ervaringen

De Vlaamse Ouderenraad werkt momenteel aan een herwerking van ons advies rond energie. In dat advies willen we de diverse verhalen van ouderen in de kijker zetten. Daarom zijn we op zoek naar getuigenissen. Ben jij 60-plusser en wil jij getuigen over de torenhoge energiefacturen? ...

 

Of ken je iemand die zijn verhaal kwijt wil? Laat het hen weten! Bel hen op 02 209 34 57 of mail marc.soubry@vlaamse-ouderenraad.be. Getuigenisssen kunnen ook anoniem.

 

 

Elke getuigenis helpt hen enorm vooruit. Op die manier krijgen we een beter zicht op de diverse situaties van ouderen én kan er nog meer aan de alarmbel getrokken worden bij het Vlaamse beleid.