Doe mee aan de 10.000-stappenclash en kleur Poperinge groen!

Doe in mei 2022 mee aan de 10.000-stappenclash in de regio van Midden-West-Vlaanderen en leidt Poperinge naar de overwinning!

Registreer je gratis op www.10000stappen.be sluit je aan bij onze groep ‘Poperinge’ en geef elke dag je gezette stappen in. Deed je al eerder mee, dan hoef je enkel je stappen te registreren in mei. Volg de stappenclash op de voet via www.logomiddenwvl.be/stappenclash

 

Wil je meer bewegen en ben je wel te vinden voor een uitdaging?

We koppelen graag de stappenclash aan de zwerfvuil-opruimactie. Je kan hiervoor gebruik maken van de eenvoudige en gebruiksvriendelijk app ‘WePlog’.

 

WePlog kan je kosteloos downloaden via de Apple iStore (iOs) en de Google Play Store (Android).

① Bij de start zijn alle straten rood gekleurd.

② Tijdens het ploggen verandert de rode kleur naar oranje om aan te geven dat een plogger actief is in een bepaalde straat.

③ Na het ploggen kleurt de straat groen.

 

Een filmpje met de installatie en gebruik van de app:

https://www.youtube.com/watch?v=kCtXkdV3Nns

 

 

Plogmateriaal kan je GRATIS afhalen op de marktstand (tijdens de rommelmarkt op 1 mei) in de voormiddag en vanaf 2 mei aan het onthaal van het Sociaal Huis (tijdens de openingsuren)...

 

 

Het woord plogging is een samentrekking van de woorden jogging en plocka (verzamelen in het Zweeds). De nieuwe Zweedse fitnesstrend plogging is hip & happening. Het is een combinatie van joggen / wandelen en zwerfvuil opruimen. M.a.w. joggen / wandelen met een hart voor het milieu.

 

Er is een slotmoment voorzien op 31 mei om 18 uur in LDC De Bres voor de deelnemers en beste stapper/plogger.

 

 

De 10.000-stappenclash in Midden-West-Vlaanderen is een initiatief van Logo Midden-West-Vlaanderen.