Themawandeling: Allen tegen vallen!

Op donderdag 28 april organiseren De Bres, Dienst Seniorenzorg en Huize Proventier een wandeling die in het teken staat van valpreventie. De rolwagentoegankelijke wandeltocht bestrijkt een afstand van 3 à 4 kilometer. Op verschillende locaties ontdek je tal van weetjes rond voeding, bewegingsoefeningen, een veilige woonomgeving...

Bij enkele van deze haltes word je zelfs verwend met iets lekkers: van een verfrissend drankje tot een deugddoend hapje! We sluiten de namiddag af in De Bres waar je een handig infobundeltje ontvangt met tips om thuis toe te passen.

 

We doen de wandeling in twee groepen: één groep vertrekt om 14.00u, de andere om 15.00u. We verzamelen telkens een tiental minuten op voorhand in De Bres.

 

Inschrijven op voorhand is verplicht en kan tot en met maandag 25 april. De deelnameprijs is 5 euro, dit is cash te betalen op het moment zelf.