Verdeelpunten UiT-kalender: Beslis mee!

Sinds een tweetal jaar verschijnt de Stadskrant met de UiT-kalender niet meer op de laatste dag van de maand, voor de maand die volgt. Want een bus-aan-busverdeling met de postbode kan enkel nog van maandag tot donderdag. In de praktijk betekent dat dus dat Poperingenaars vaak pas op de 4e of 5e dag van de maand hun Stadskrant in de bus krijgen. Voor de Stadskrant zelf vormt dat niet zo’n probleem. Maar voor de UiT-kalender, die gebonden is aan data van voorstellingen en activiteiten, zou het beter zijn als die weer op het einde van de maand verschijnt, ruim op tijd voor de activiteiten die in het begin van de maand die volgt geprogrammeerd staan.

 

Op tal van locaties

Vandaar dat het stadsbestuur vanaf mei graag op een andere verdeling van de UiT-kalender zou overschakelen: de UiT-kalender zou je vanaf dan telkens op het einde van de maand terugvinden in tal van locaties waar je regelmatig komt of

passeert. Zodat je vlot en snel je exemplaar van de UiT-kalender kunt bemachtigen.

 

Bepaal mee de verdeelpunten

Waar zul je de UiT-kalender kunnen meenemen? Daarvoor hebben we jouw inbreng nodig!

 

Laat weten op welke plaatsen je veel komt en of daar plaats is om een pakje UiT-kalenders te leggen. Ook als je een handelszaak bent en je ziet het wel zitten om verdeelpunt van de UiT-kalender te zijn: laat het weten. Je kan je voorstellen indienen  tot en met 16 januari. Dan volgt nog een inspraakronde met de adviesraden. Het stadsbestuur bekijkt daarna de haalbaarheid van de voorstellen en maakt uiteindelijk een definitieve lijst met verdeelpunten bekend.