Online infosessie: ENERGIEZUINIG VENTILEREN

 

Een goede ventilatie is cruciaal voor een gezond binnenklimaat en goed wooncomfort. Een ventilatiesysteem brengt verse lucht binnen en voert vochtige, vervuilde lucht af naar buiten.

 

-> Hoe kan je efficiënt ventileren met een zo laag mogelijk energieverbruik en zonder lawaaihinder of tocht?

-> Welke soorten ventilatiesystemen zijn geschikt voor jouw woning?

-> En op welke manieren kan je je woning energiezuinig én gezond maken?

 

Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis online expertsessie ‘energiezuinig ventileren’. Onafhankelijke experts van Dialoog vzw geven je anderhalf uur lang praktische tips en concreet advies in mensentaal. Na deze sessie weet je hoe je de luchtkwaliteit in je woning verbetert, en hoe je dat zo energiezuinig mogelijk doet!

 

Waarom je deze expertsessie niet mag missen

  • Doe de juiste ingrepen en renoveer slimmer. Zo bespaar je maximaal op je energiefactuur, verhoogt je woning in waarde en wooncomfort én lever je je bijdrage aan het klimaat.
  •  Geniet van het beste advies op de markt. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies van ervaren experten, die met beide voeten in de praktijk staan.

 

  • Neem alle twijfel weg. Na deze expertsessie ben je zeker dat je ingrepen en investeringen de juiste zijn. Na de expertsessie kan je terecht bij de experts met je vragen, en ook nadien kan je contact opnemen om gratis advies in te winnen.

De expertsessie is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Mis deze sessie niet en schrijf je snel in!

 

Deze informatiesessie wordt georganiseerd door HABITO Woonwinkel, in samenwerking met DVV Westhoek.