Ambiance op het Vroonhof

 

 

Op 24 juni organiseert Marteko Vzw een namiddag ambiance op het Vroonhof nabij de Grote Markt van Poperinge.

 

Op het podium van onze Pop-Up Bar brengt accordeonist ‘Rudi Leniere ’ vanaf 14u00 een leuke potpourri van melodietjes uit vervlogen tijd.

 

Aansluitend kun je genieten van een optreden van zangeres Mieke D. Ze brengt voor jullie een uitmuntende selectie van Vlaamse liedjes die niemand onbewogen zal laten. Ideaal om mee te wiegen en te zingen!

 

Omwille van de voorzorgsmaatregelen dien je je vooraf in te schrijven. Dit kan via de website van popcorner.be of telefonisch 0478 54 64 19. Je betaalt vijf euro per persoon aan de deur. In de prijs zit een koffietje met gebak inbegrepen. Bij groepsinschrijvingen van 20 of meer, is er koffie à volonté.

 

Meer info op: www.popcorner.be