Op zoek naar een mooie wandeling? Wandelinspiratie nodig?

Dat wandelen en fietsen in de lift zit sinds we te kampen hebben met het hardnekkig virus, hoeft geen betoog.  We zijn met zijn allen aan een heuse wandelmarathon bezig. Misschien zijn jullie op zoek naar wat wandelinspiratie. Wel, de stad Poperinge heeft een aantal wandelambassadeurs die hun mooie wandelingen met ons delen. Alle wandelingen vind je hier terug.

 

Wil je ook graag een wandeling delen? Dan kan jij ook wandelambassadeur worden.  Stuur je wandeling door en de dienst Toerisme verspreidt dit via sociale media. Vul het digitaal invulformulier in of bezorg volgende informatie aan de dienst Toerisme: 

  • Beschrijving van de wandeling via knooppunten of met een plannetje.
  • Foto van tijdens de tocht
  • Korte uitleg over waarom jij dit een leuke wandeling vindt
  • Mogen we je naam vermelden? Indien mogelijk, graag ook een foto van jou erbij.

TIP MEIMAAND: Zin om deel te nemen aan onze ruimtewandeling naar Mars? Klik dan hier voor meer informatie.