Stap jij Poperinge mee naar de overwinning?

Actie!
In mei 2020 neemt Poperinge het op tegen 14 andere gemeenten in Midden-West-Vlaanderen: Heuvelland, Houthulst, Kortemark, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Mesen, Meulebeke, Moorslede, Pittem, Roeselare, Tielt, Vleteren en Wingene. De gemeente of stad die na één maand de meeste stappen zette in verhouding tot zijn totaal aantal inwoners, is de grote winnaar. Die gemeente of stad wint een fietstrapper om te installeren aan een zitbank.

Elke deelnemer wint
Zet meer stappen en geniet van heel wat gezondheidsvoordelen: je spieren en botten danken je, je verlaagt je kans op kanker, diabetes en overgewicht én je voelt je vanzelf ook beter in je vel.

Er zijn ook prijzen te winnen! Ook de stad Poperinge geeft opnieuw prijzen weg: er worden 10 POP.KADO-kaarten uitgeloot aan de actieve deelnemers.

Meer info vind je hier.