Teken mee aan de toekomst van de Vroonhofsite

De Vroonhofsite vormt met zijn 14000m² het historische hart van de stad. Het stadsbestuur verwierf deze site en plant de komende jaren een volledige herinrichting. En aan die plannen kan je zelf meewerken! Kom daarvoor op vrijdag 7 of zaterdag 8 februari langs op de inspiratiemarkt.

Het stadsbestuur voorziet er een parcours doorheen de site én bestaande gebouwen. De beste manier om zelf, op eigen tempo, de site te leren kennen. Op het einde van de rondgang kom je in de huidige turnzaal terecht. Daar vind je alle info over het verleden, heden en toekomst.

Je leert er het verleden van de site kennen. Wat is een Vroonhof eigenlijk? Welke impact had de Vleterbeek op de ontwikkeling van de site? Vervolgens krijg je inspirerende voorbeelden uit andere vernieuwingstrajecten te zien, zowel uit binnen- als buitenland. Je komt er te weten welke toekomstige functies zeker een plaatsje op de site moet krijgen.

 

Interesse of meer informatie nodig? Neem hier een kijkje.