Neem deel aan de enquête 'vroegtijdige zorgplanning' van FOD Volksgezondheid.

 

De FOD Volksgezondheid organiseert een enquête over vroegtijdige zorgplanning om na te gaan waar vandaag moeilijkheden zitten en hoe deze in de toekomst verholpen kunnen worden. Het is moeilijk om dat voor jezelf uit te maken en het is vaak nog moeilijker om er over te praten met je omgeving.

 

Neem deel aan de enquête.

Jouw mening telt! De enquête kan je hier terugvinden. Invullen kan tot 5 januari 2020.

 

 

Vroegtijdige zorgplanning is een regelmatige dialoog met familie en vrienden, artsen of andere zorgverleners om persoonlijke prioriteiten uit te drukken, zodat er rekening mee kan worden gehouden wanneer er keuzes moeten worden gemaakt in termen van zorg, maar ook in termen van veranderingen in levensstijl. Het is niet alleen denken aan je laatste dagen. Het gaat er ook om je voor te bereiden op het leven dat je later wilt hebben. Bij de zorgplanning moet rekening gehouden worden met zowel zorgdoelstellingen als levensdoelstellingen.