Terugblik op een geslaagde beurs!

Op zaterdag 02 november 2019 liep de gratis Beurs- en Infodag voor actieve 55-plussers onder het motto ‘MAAK DE SPRONG NAAR EEUWIG JONG!’ van 10 tot 18 uur.
Bij deze eerste editie mochten wij 350 tot 400 bezoekers verwelkomen, waaronder heel veel jonge senioren, die binnenkort een nieuwe uitdaging zoeken: een bewijs dat jonge senioren actief willen blijven.

Het aanbod was veelzijdig: seniorenverenigingen, reisbureaus, alle stadsdiensten die bijzondere programma’s aanbieden: sport, cultuur, …, veiligheidsdiensten waaronder politie en brandweer, sport, gezondheid, geestelijke gezondheid en alles wat ons allen kan interesseren.

 

Bijzonder waren daarbij de interessante voordrachten en workshops in de ‘Speelveugel’.

 

We peilden tijdens de beurs naar de verwachtingen en zowel bezoekers als standhouders waren tevreden over de inhoud/interesse.  'Dit mag de seniorenraad nog doen!' klonk het.  Dit zijn we zeker van plan, maar dit wordt vermoedelijk een 5-jaarlijkse happening. De financiële en organisatorische impact is te groot om dit vaker te doen.

 

Meer foto's over de beurs vind je in ons fotoalbum.