Ben je 50-plusser en heb je goesting om een eigen zaak op te starten?

Eindelijk die droom waarmaken en een eigen zaak starten na je 50ste? Steeds meer mensen kiezen voor het ondernemerschap tijdens de laatste 10 à 15 jaar van hun carrière.


Maar bij het opstarten van een zaak op oudere leeftijd komt er wel wat om de hoek kijken! Daarom organiseert Integraal VZW (de 50+ ondernemerswerking van  UNIZO en Liantis) een praktische opleidingsreeks over het starten met een eigen zaak na je vijftigste.
Tijdens de vierdelige namiddagcyclus krijg je uitgebreid informatie over de startmodaliteiten, over je nieuwe zelfstandigenstatuut en de gevolgen op je pensioen en sociaal...

statuut, over de bijdragenregeling in hoofd- en bijberoep, over je (aanvullende) sociale bescherming, over verdere begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden, over subsidies & premies zoals de “Transitiepremie 45+”, “Springplank”,… , kredieten & startersleningen en over het versterken van je ondernemersvaardigheden.

Vijftigplussers die dromen van een nieuwe carrière als zelfstandige ondernemer, kunnen deelnemen op 2 plaatsen in Vlaanderen (te Berchem -Syntra Campus Antwerpen en te Roeselare - Liantis kantoor). De informatiereeks gaat eind november 2019 van start.  Deelname is kosteloos, vooraf inschrijven is wel verplicht.

Wens je meer informatie of in te schrijven, mail dan uw naam en adresgegevens naar marc.gommers@integraalvzw.be, bel naar 02 21 22 221 of schrijf u in via de website www.ondernemen50plus.com (rubriek ‘Ons Aanbod – Start 50+’).

 

Klik op onderstaand bestand om inhoud van de informatiereeks te bekijken:

Download
PROGRAMMA Roeselare Start50+ (najaar 2019)
Inhoud van de vierdelige opleidingscyclus “Starten met een eigen zaak na je 50ste!”
Programma Roeselare Start50+ najaar 2019
Adobe Acrobat document 379.6 KB