De nieuwe website van de pensioendienst staat online.

 

Na meer dan een jaar intensief voorbereidingswerk stelt de Federale pensioendienst hun nieuwe website www.sfpd.fgov.be aan jou voor. Je vindt er alle informatie terug over de werknemers- en ambtenarenpensioenen.

 

Voor de informatie rond pensioen voor zelfstandigen kan je nog steeds terecht op de website van de RSVZ.

 

Vragen over je pensioen?

  • Er is iedere 4e dinsdag van de maand zitdag van de Federale Pensioendienst in het  Sociaal Huis Poperinge, telkens van 9 tot 11. Ook de RSVZ heeft dan zitdag van 9 tot 10u.
  • Je kunt ook terecht bij de dienst welzijn voor informatie rond pensioen en pensioenaanvragen. Neem steeds je ID-kaart en PINcode van je ID-kaart mee. De dienst welzijn heeft iedere voormiddag zitdag van 9 tot 12u.