Onze senioren worden sportiever!

We blikken heel tevreden terug op een erg geslaagde editie Seniorgames van 23 mei 2019.


Maar liefst 150 actieve senioren met een hart voor sport namen deel aan de seniorgames bij zalig zomerweer. Keuze in de voormiddag uit bowlen, fietsen, wandelen, zwemmen en aquagym. Van al dat sporten, kregen de senioren ook honger. Het lunchpakket met soep werd in een mum van tijd verorberd.

Curling, linedance, golf, drums alive, bowlen, zwemmen en aquagym vonden plaats in de namiddag. Met een streepje muziek werd dit evenement magnifiek en aan zon ontbrak het ook al niet. Deze zonnige en sportieve dag werd afgesloten met een welverdiende en lekkere barbecue in de bowling.

 

 Op naar de volgende editie: Noteer alvast donderdag 28 mei 2020 in je agenda!  Wil je de sfeer nog eens opsnuiven?  Klik dan hier


Seniorgames is een organisatie van de seniorenraad i.s.m. de stedelijke sportdienst en de welzijnsdienst.