Doe mee aan de stappenclash en WIN...

Van 1 tot 31 mei 2019 neemt Poperinge opnieuw deel aan de stappenclash. Deze editie is een regionale wedstrijd (Vlaams is maar om de 2 jaar) en nemen we het op tegen Diksmuide, Heuvelland, Izegem, Kortemark, Lendelede, Lichtervelde, Mesen, Moorslede, Oostrozebeke, Staden, Tielt, Vleteren, Wingene en Zonnebeke.


Verleden jaar behaalden we op regionaal niveau een mooie 4e plaats, namen 198 Poperingenaars deel aan de wedstrijd, wandelden we in de maand mei 1,5x rond de aarde en zetten hierbij 67.140.989 stappen (46.999 kilometer). Een resultaat om fier op te zijn.

 

Elke deelnemer wint!

 

 

Zet meer stappen en geniet van heel wat gezondheidsvoordelen: je spieren en botten danken je, je verlaagt je kans op kanker, diabetes en overgewicht én je voelt je vanzelf ook beter in je vel. Beweging geeft ook je sociale contacten een boost, want meer bewegen hoef je niet alleen te doen.

 

 

Sla je slag, want je wint als deelnemer niet enkel aan gezondheidsvoordelen. De stad Poperinge geeft opnieuw prijzen weg: er worden 10 POP.KADO-kaarten uitgeloot aan de actieve deelnemers die zich registreren op www.10000stappen.be, zich lid maken van de groep ‘Poperinge’ en hun stappen registreren op deze tool. Diegenen die zich reeds verleden jaar inschreven, hoeven zich niet opnieuw te registreren (gewoon opnieuw aanmelden met gebruikersnaam en paswoord).

 

Meer informatie over hoe je moet registreren, welke activiteiten er zijn, waar je een stappenteller kan ontlenen... vind je hier.