Dag van de mantelzorger

Elke dag geven mantelzorgers zin en kleur aan het leven van tal van zorgvragers. Hun onvoorwaardelijke steun is dan ook voor veel mensen onontbeerlijk. Mantelzorgers handelen met veel liefde en toewijding, maar worden vaak zelf vergeten. In het teken van ‘Dag van de mantelzorger’ op zaterdag 23 juni, zetten Lokaal Dienstencentrum De Bres en Thuiszorgkruispunt Poperinge hen graag in de kijker.

 

De expo 'Een b/klik op mantelzorg' toont de intieme band tussen mantelzorgers en zorgvragers met een eigenzinnige blik. Een tiental fotografen van de Poperingse fotoclub, legden de werken de voorbije maanden op de gevoelige plaat.

 

De expo vindt plaats in het LDC De Bres, Veurnestraat 15 te Poperinge en wordt op zaterdag 23 juni feestelijk geopend met een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom van 16 tot 19u.  De fototentoonstelling kan ook nog bezichtigd worden van 25 tot 29 juni. Kom gerust eens langs en geniet van een koffie in de bistro. Heb je vragen rond mantelzorg? Stel ze gerust.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0