Nieuwe openingsuren bibliotheek

Vanaf 2 mei kreeg Bibliotheek De Letterbeek nieuwe openingsuren. De bibliotheek  is extra open op donderdagvoormiddag. ’s Avonds sluit de bibliotheek wel om 19u  in plaats van om 20u.

 

 

Nieuwe openingsuren filiaal Watou
Op vrijdag 27 april werd OC De Bollaard in Watou feestelijk geopend. In het nieuwe ontmoetingscentrum vind je ook het bibliotheekfiliaal van Watou.  Daarom zijn er daar vanaf 2 mei ook andere openingsuren. Je kan er dan elke vrijdag terecht tussen 14u en 18u.

 

 

Start verbouwingen filiaal Roesbrugge
In Roesbrugge zijn de werken van start gegaan om de uitleenpost tot een volwaardig buurtsalon te verbouwen. Tijdens de verbouwingswerken vind je het filiaal in Roesbrugge in de gang van OC Karel De Blauwer. Tijdens de werken is het filiaal enkel op vrijdagavond van 17u30  tot 19u30 open.

Reactie schrijven

Commentaren: 0