Lokaal Diestencentrum De Bres, elkaar ontmoeten en zoveel meer...

Het lokaal dienstencentrum De Bres is een ontmoetingsruimte waar je terecht kan voor informatie, ontspanning en vorming. Er worden ook heel wat diensten aangeboden zoals het restaurant, pedicure, kapper en bad/douche gebruik. In De Bres wordt er aandacht geschonken aan ouderen, mantelzorgers en kwetsbare doelgroepen. Het dienstencentrum ondersteunt de gebruikers om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Door samen te werken met lokaal actieve verenigingen en organisaties worden laagdrempelige en toegankelijke activiteiten georganiseerd.  Ook is het LDC de thuishaven van het Thuiszorgkruispunt. Zij staan in voor het coördineren van zorg bij zorgbehoefte. Daarnaast zijn er in het LDC 3 aanleunflats beschikbaar...

 

 

 

Het LDC heeft vanaf januari 2018 opnieuw een aanleunflat te huur. Doordat de flats gelegen zijn in het gebouw van het dienstencentrum kun je genieten van de gemeenschappelijke voorzieningen, het gezelschap van de bezoekers van het LDC, dichte begeleiding van het Thuiszorgkruispunt,…

 

Voor al je vragen en een inschrijving kun je terecht bij de sociale dienst woonzorgbeleid Janne Simpelaere, 057/34 65 00 of socialedienst@huizeproventier.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0