Nood aan inspiratie voor activiteiten met je (klein)kinderen?

Op UiTmetVlieg.be vind je info op maat over uitstapjes en activiteiten voor en met kinderen. Het is de meest volledige vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kan zoeken op leeftijd, plaats, datum of genre.

 

Bende van Vlieg

Zoek je ideeën? Neem dan zeker een kijkje bij de Bende van Vlieg: een community van families die elkaar inspiratie geven voor de tofste uitstappen. Deel zelf je mening en verzamel zo punten die je kan inruilen voor leuke geschenken.

...

 

 

Vlieg label

Het label Vlieg maakt het cultuur- en vrijetijdsaanbod voor families met jonge kinderen (-12 jaar) zichtbaar en herkenbaar. Honderden organisatoren, gemeenten en mediapartners gebruiken het label in hun programmabrochures, infobladen, online agenda’s en printkalenders om aan te duiden wat er relevant is voor kinderen en hun mama's en papa's.

 

Jaarlijks organiseert Vlieg in samenwerking met cultuurhuizen "Schatten van Vlieg": een culturele schattentocht op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. Je kan schatten zoeken tussen 1 juli en 31 augustus in jouw buurt!


Meer informatie...

www.uitmetvlieg.be

 

 

Vlieg is een project van CultuurNet Vlaanderen vzw.

Reactie schrijven

Commentaren: 0