Samen tegen eenzaamheid: Doe mee aan de langste eettafel!

 

 

Samenlevingsopbouw en Bond zonder Naam roepen op tot meer verbondenheid en samenhorigheid in de strijd tegen vereenzaming. Ze willen het taboe doorbreken en zoeken naar manieren om eenzaamheid te voorkomen en op te lossen. De initiatiefnemers sensibiliseren burgers, bedrijven, verenigingen en gemeenten om tijdens de week activiteiten te organiseren waarbij mensen samenkomen, samen eten, samen praten of ervaringen delen.

 

 

 

Doe daarom op woensdag 20 september mee en schuif tussen 12u en 13u aan aan de langste eettafel op Grote Markt in Poperinge. Breng je picknick, je vrienden, je buur, je collega,... mee, wij zorgen voor lekkere soep.

 

 

 

 

Dit initiatief is een samenwerking tussen LDC De Bres, dienst Welzijn, Buurthuis De Bellewijk en het Thuiszorgkruispunt. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0