Vlaamse Actieve Senioren: Bloedhete wandelvakantie in de Duitse Vulkaan Eifel

Voor de negende maal wandelde een groep van vijfentwintig ACTIEVE SENIOREN uit Poperinge gedurende een volle week in de Duitse Vulkaan Eifel. Dit jaar was de zon zeer actief van de partij. Ondanks tropische temperaturen slaagden wij erin 82.50 km te wandelen over zes dagen. Dit is voor senioren helemaal niet mis! 

Proficiat aan alle deelnemers voor de geleverde prestatie en het geproduceerde zweet, maar bovenal voor de aangename en harmonieuze sfeer die wij dag na dag mochten beleven.

 

Op de foto zie je van links naar rechts:

Leo Lepee, Roger Louwagie, Liliane Denys, Ingrid Sohier, Greta Vanrenterghem, Rudy Langlois, Flora Vandenbroucke, Bea Gerard, Frans Neirynck, Jean-Pierre Logie, Reej Masschelein, Paul Vanhee, Chris Oost, José Dereyne, Rita Dehouck, Brigitte Dewancker, Luc Maerten, Liliane D’Hooge, Katrien Ceenaeme, Sonia Vyvey, Roland Vanmassenhove, Lena Sohier, Bastiaan Devos, Miek Masschelein en Eddie Vintevogel.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0