2 maal feest in het lokaal dienstencentrum DE BRES

Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april zet het lokaal dienstencentrum zijn deuren open. Iedereen is er van harte welkom tussen 11u30 en 16u.

 

De verhuis naar de nieuwe locatie in de Veurnestraat, precies 1 jaar terug, wordt gevierd. Laat dit nu net samenvallen met het 10-jarig bestaan van De Bres, dus genoeg redenen om te vieren.

 

Doorlopend kan je kennis maken met de werking van de hobbyclubs en is er een mogelijkheid om informatie te krijgen over de verschillende lessen en het uitgebreid dienstverleningspakket. Tevens kan je een kijkje...

 nemen in de verschillende lokalen, de aanleunflats en de gezellige bistro 'Lucien De Gheus'.

 

's Middags zorgen de vrijwilligers voor lekkere braadworsten en hamburgers en in de namiddag worden er verse pannekoeken geserveerd, dit alles met genietbare muzikale deuntjes op de achtergrond.

 

Op vrijdag 31 maart van 13u30 tot 16u brengt Willy Huyghe het beste van zichzelf met live gezongen liedjes van o.a. Will Tura, Bobby Prins, Edith Piaf, Jan Smit, Eddy Wally, Tino Rossi...

 

Op zaterdag 1 april gaat 'Radio Hoppebel' vanaf 13u30 terug de ether in. Paula zorgt voor de muzikale omlijsting met plaatjes en interviews.

 

Het volledige programma kan je lezen in de flyer.

 

Kom gerust even binnen en geniet van de leuke (na)middagen!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0