Week van de vrijwilliger 2017

 

Van 4 maart tot en met 12 maart vindt opnieuw de week van de vrijwilliger plaats. De eerste week van maart is het weer zover!  Dé Week van de vrijwilliger, tijd om je vrijwilligers te bedanken voor al hun inzet!  Ook dit jaar heeft het Provinciaal Steunpunt Vrijwilligerswerk een West-Vlaams bedankingskaartje voorzien. Wegens het grote succes zijn alle bedankingskaartjes (31.000) reeds de deur uit. Je kan nog steeds alle vrijwilligers via digitale weg een bedankingskaartje bezorgen. Dit doe je door hier te klikken. 

 

De vrijwilligersvergoeding stijgt in 2017. De vergoeding bedraagt nu maximum 33,36 EUR/dag en 1.334,55 EUR/jaar. Als deze maxima niet overschreden worden, is deze vorm van vergoeding belastingsvrij. Meer info over de vrijwilligersvergoeding vind je hier.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0