Toneelvoorstelling 'Trap niet in de val'

 

'Trap niet in de val' is een ludiek en tegelijkertijd educatief toneelstuk over valpreventie gespeeld voor en door senioren. het verhaal speelt zich af in een alledaagse leefruimte waar de riskante punten in het kader van een verhoogd valrisico in de kijker worden geplaatst. Ook worden er verschillende tips aangereikt om valincidenten te vermijden.

 

Deze voorstelling wordt georganiseerd door de seniorenraad, LDC De Bres, het Thuiszorgkruispunt en WZC Huize Proventier. De tickets kosten 5 EUR in voorverkoop en 7 EUR aan de deur en dit zolang de voorraad strekt. In de prijs is een koffie en een stuk taart inbegrepen.

 

Noteer alvast 2 mei 2017 (14u) in je agenda en koop misschien al tickets, want er zijn slechts 120 plaatsen beschikbaar. De voorstelling vindt plaats in Huize Proventier.

 

Bekijk de affiche hier.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0