Grote Markt en omgeving binnenkort beter toegankelijk en veiliger

 

Aannemer Desot NV uit Boezinge heeft de aanpassingswerken aan de Grote Markt en omgeving hervat. Deze werken worden uitgevoerd overeenkomstig de resultaten van het  participatietraject voor het optimaliseren van de verkeerscirculatie...

 

 

Welke werken worden uitgevoerd?

 

  1. De voetgangersstroken op de Grote Markt en in de Veurnestraat worden verder heraangelegd met vlakkere materialen om de toegankelijkheid te verbeteren.
  2. Er wordt een afzonderlijke in- en uitrit voorzien bij de beide parkeerzones op de Grote Markt om foutief in- en uitrijden tegen te gaan.
  3. Er wordt een fietsstrook voorzien naast de rijbaan in de binnenbochten van de Grote Markt met de Guido Gezellestraat, in de Ieperstraat met het Vroonhof en in het Vroonhof ter hoogte van het kruispunt met het Burgemeester Bertenplein. Dit om de verkeersveiligheid voor de fietsers in tegenrichting te verbeteren.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0