Aankondiging Wandelweek in de Vulkaneifel

De Vlaamse Actieve Senioren gaan deze zomer (18 tot 25 juni 2017) traditiegetrouw op stap in de Vulkaneifel.

 

In het hart van de Vulkaaneifel, ver weg van het hectische leven, ligt het Hotel-Restaurant "De Heidsmühle". Midden in de bossen van Manderscheid ligt het schitterende rustpunt aan de oevers van de kleine Kyll, prima geschikt als uitvalsbasis voor korte wandelingen en dagtochten.

 

De Heidsmühle is in handen van de vijfde familie-generatie en is ook een echt familiebedrijf. Vooral door de uitzonderlijk mooie ligging, de verse gerechten van de Eifelse keuken en de heerlijk huisgemaakte taarten, is het een bekende en graag bezochte gelegenheid in de Vulkaaneifel.

 

Heerlijk genieten van de rustige en moderne hotelkamers, uitslapen en van het ontbijt genieten, mooie wandelingen maken om het hotel heen, of verder op, de eendjes en vissen voeren of gewoon op het terras zitten, niets moet, alles mag.

 

De volledige aankondiging met inschrijvingsmogelijkheden vind je hier.

Reactie schrijven

Commentaren: 0