Buurderij Poperinge vandaag van start!

 

Vandaag gaat Buurderij Poperinge van start!   Een buurderij is een samenwerkingsverband tussen lokale boeren en buren. De boeren bieden wekelijks hun lokale producten aan, op het webplatform van Boeren & Buren. De buren kunnen wekelijks deze heerlijke producten online bestellen. Op de Buurderij treffen beiden elkaar en kunnen de bestellingen afgehaald worden. Vanaf 13 september vindt Buurderij Poperinge wekelijks plaats op dinsdagavond in de Schipvaarthoeve.

 

Vanavond is er de feestelijke opening tussen 17.30u en 19u. Je kan er in de eerste plaats komen kijken hoe dit alles in zijn werk gaat en er ook van alles proeven!

 

Je kan je alvast volledig gratis en vrijblijvend registreren als buur van de Buurderij op www.boerenenburen.be en door het aanbod van de producten bladeren. En indien geïnteresseerd kan je al een bestelling plaatsen voor de eerste Buurderij.

 

Een leuk filmpje over een Buurderij vind je hier.

 

Meer info kan je bekomen bij de coördinator Cathérine Debergh via 0477 88 43 74 of via  buurderijpoperinge@outlook.be.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0