Winkelen in Poperinge doe je met de POP-PAS

 

Een aantal dagen geleden viel de Pop.pas bij ongeveer 20.000 brievenbussen in Groot-Poperinge en omstreken in de bus. Meteen het officiële startsein voor de Pop.pas.

 

De inwoners van Poperinge kunnen met hun gloednieuwe stadspas terecht bij meer dan 85 deelnemende handels – en horecazaken. Met hun persoonlijke Pop.pas maken ze iedere week kans op 250 euro aan Pop.kado’s, de Poperingse kadobon die tegelijkertijd werd gelanceerd.

 

De voorbije weken konden de handelaars in Poperinge inschrijven om deel te nemen aan de Pop.pas, Pop.kado en andere initiatieven gelanceerd door stad Poperinge. De respons was overweldigend met meer dan 85 deelnemers  en de inschrijvingen blijven binnenlopen.

 

Meer info

www.shopinpops.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0