Groepsaankoop zonnepanelen: Inschrijven kan nog tot en met 28 oktober!

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en maken zo gebruik van een onuitputtelijke energiebron. Door een vermindering van je CO2-uitstoot draag je bij aan een duurzame toekomst.

Door zelf stroom op te wekken bespaar je jarenlang op je energiekosten en heb je bovendien een grotere onafhankelijkheid van je energieleverancier.

Om zonnepanelen financieel toegankelijker te maken, startte in september in West-Vlaanderen een groepsaankoop zonnepanelen. Via de groepsaankoop kan je tegen een scherpe prijs een kwalitatief hoogwaardig en compleet zonnepanelensysteem aankopen, inclusief plaatsing en elektrische keuring.

Hierbij word je helder en objectief geïnformeerd, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Gedurende het gehele traject, van inschrijving tot installatie, staat een helpdesk ter beschikking om je te begeleiden en op al je vragen te antwoorden. De kwaliteit van de producten en leveranciers wordt gewaarborgd en goede garantievoorwaarden worden verzekerd. Inschrijven voor de groepsaankoop kan tot en met 28 oktober.


Op 29 oktober vindt een veiling plaats waarin alle gekwalificeerde leveranciers tegen elkaar bieden. De leverancier die het laagste bod doet, wint de veiling. Vanaf 16 november ontvangen ingeschreven inwoners van de winnende leverancier een persoonlijk voorstel en tot 18 december kan jij beslissen hier al dan niet op in te gaan.

Indien je het voorstel accepteert, wordt jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd voor 1 juni 2016.

Om de inschrijving vlot te kunnen laten verlopen, neem je ook volgende info bij de hand of breng deze mee naar het loket voor inschrijving : jaarverbruik elektriciteit, lengte en breedte van het dak waarop de panelen eventueel zouden worden geïnstalleerd.


Inschrijven is volledig vrijblijvend: www.wijkiezen.be. Inschrijven kan uiteraard ook via het loket van de Habito woonwinkel tijdens de zitdagen:

  • maandag: 15 - 18.15 u.
  • vrijdag: 9 - 12 u.

tel. 057 34 66 60, info@habitowoonwinkel.be, www.habitowoonwinkel.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0