Fietsenmarkt op de Paardenmarkt

Op zondag 20 september 2015 organiseert de stad Poperinge in het kader van de Vlaamse Week van de Mobiliteit voor de eerste keer een Fietsenmarkt. Hierbij kunnen fietshandelaars, fietsverenigingen en individuele inwoners tweedehandsfietsen en nieuwe fietsen te koop aanbieden op de Paardenmarkt van 14 tot 17 u. Daarnaast biedt de dienst integrale veiligheid ook de mogelijkheid aan om je fiets gratis te laten labelen.


Ben je nog op zoek naar een nieuwe fiets of tweedehandsfiets voor het nieuwe school- of werkjaar? Dan dien je op 20 september zeker een kijkje te komen nemen op de Paardenmarkt. Een bezoek aan de Fietsenmarkt valt bovendien uitstekend te combineren met een bezoek aan de streekmarkt Lekker Westhoeks die tegelijkertijd traditiegetrouw plaatsvindt op de Grote Markt.


Wil je zelf één of meerdere tweedehandsfietsen te koop aanbieden, dan dien je je vooraf te registreren bij de dienst mobiliteit via mobiliteit@poperinge.be of 057/346 606 met vermelding van naam, contactgegevens en het aantal fietsen dat je wenst te plaatsen. Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 september 2015.

Reactie schrijven

Commentaren: 0