Verkeershinder op de Abeelseweg

Op maandag 14 september 2015 start de firma Tibergyn NV, in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid, met de aanleg van een asverschuiving op de Abeelseweg ter hoogte van OC D’Hoge Schole.


Door deze ingreep wordt de overgang van buitengebied naar de kern van Abele geaccentueerd en wordt de snelheid van het gemotoriseerd verkeer afgeremd.Tijdens de werken worden volgende omleidingen gesignaleerd:

  • Voor gemotoriseerd verkeer: langs de Boescheepseweg, de Frans-Vlaanderenweg en de Abelestationsstraat.
  • Voor fietsers: langs de Stoppelweg, de Helleketelweg, de Vijfgemetenstraat en de Trappistenweg. Deze omleiding voor fietsers geldt enkel tussen 8.30u en 16.00u.

Deze werken zullen vermoedelijk duren tot en met 30 oktober 2015, afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het Agentschap Wegen en Verkeer via 057/22 08 80.

Reactie schrijven

Commentaren: 0