STAPPENCLASH - 1 TOT 31 MEI

'Leid Poperinge naar de overwinning en zet gedurende de maand mei zoveel mogelijk stappen.'

 

Was één van je goede voornemens ook om wat gezonder te leven? Goed nieuws, want dat kan door méér stappen te zetten. Minimum 10.000 stappen per dag zorgt voor een goede gezondheid, geeft je meer energie en bezorgt je minder stress. Met een stappenteller kan je gemakkelijk je stappen registeren.


Doe mee aan de stappenclash!
Doe van 1 tot en met 31 mei mee aan de stappenclash en verdedig de eer van Gezonde Gemeente Poperinge. Strijd samen met andere inwoners tegen de andere deelnemende gemeenten uit regio Midden-West-Vlaanderen: Ieper, Kortemark, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde en Vleteren. Deze regionale stappenclash is een initiatief van Logo Midden-West-Vlaanderen.

Meer info? Klik hier.


Reactie schrijven

Commentaren: 0